Empire Cattery


Gå til indhold

Tilbehør

Anskaffelse

Hvad bør en killing møde af tilbehør når den skal ud i sit nye hjem?

Transportkasse

For at transportere din killing sikkert, synes jeg det er vigtigt at den har en transportkasse. En løsgående killing/kat i bilen er farligt både for den og dig.
Transportkasserne fås i mange forskellige udformninger og prisklasser, men det er vigtigt at den kan låses forsvarligt, så katten ikke lige pludselig er løs etforkert sted. Nogle foretrækker en blød taske og den fylder da heller ikke så meget når den ikke er i brug. Jeg hælder dog mest til de faste transportkasser, gerne med metallåger, da jeg synes de er mest sikker for katten, skulle man komme ud for et biluheld eller lign...men indrømmet, de fylder noget. Køb gerne kassen så stor at den voksne kat også har god plads (og briter vokser jo lææææænge)!
Kattebakke

En kattebakke kan man ikke undvære. Det kan være noget så simpelt som en opvaskebalje, men igen - briter blvier store og vil måske gerne have god plads på "badeværelset". Jeg foreslår du anskaffer dig en kattebakke med tag og låg, således at også kattegrus og lidt uheldig odeur bliver inde i kassen. Når du lige har fået killingen hjem er den måske ikke helt vant til at gå ind gennem lågen, men den kan tages af til lillemis har fået lidt bredere skuldre og pondus. Kattetoilet med tag/låg fås både i firkantet udgave og en trekantet udgave der passer til et hjørne.

Jeg plejer, når jeg har tømt mine kattebakker helt for grus at lægge dem i blød i Rodalonvand for at rense og desinficere dem samt skylle godt efter med vand, da Rodalon ikke lige er det sundeste for katte. Til gengæld kan afvaskning i Klorin få dem til helt at nægte at gå på bakken!

Husk at stille kattebakken så langt væk fra kattens madskåle som muligt og sørg for at katten kan komme til dem (dvs ikke lukke døren til toilettet, hvis det er der den er placeret).Kattegrus

Kattegrus kan man også få i alle mulige udgaver. Her er et punkt jeg ikke synes man skal spare på...køb det bedste! Så lugter dit hjem ikke af kat og din skraldespand er også velfornøjet + du sparer tunge ture til købmanden.

Jeg har valgt at bruge klumpende grus, hvor efterladenskaber klumper sammen og nemt kan fjernes med en lille skovl.

Mine favoritmærker er Golden Grey Master eller Extreme Classic. De kan enten købes på internettet eller hos din lokale dyrehandler, mens du næppe finder det i dagligvarehandlen.Mad

Her skal du heller ikke gå på kompromis..køb kun det bedste! Jeg fodre mestendels med tørfoder i forskellige varianter og din killing vil også få et udvalg med hjem herfra, så du kan se hvad den bedst kan lide før du investere i en større portion. Lad forøvrigt være med at købe kæmpeportioner til en enkelt killing/kat. Selvom tørfoderet kan holde længe, så mister det lidt smag og tørrer lidt ud, så katten bliver nemt træt af det.

Køber du et kvalitetsprodukt så vil katten få alle de proteiner, vitaminer, mineraler mv, som den skal have og det kan være svært at give den ved at fodre selv.

Gode mærker som vi fodre med er f.eks Royal Canin, Hills, Sanabelle mv.

En gang imellem kunne du måske godt tænke dig at give din kat noget vådfoder. Igen her skal du være kritisk over, hvad og hvor ofte du giver den det. Jeg plejer at sige at det er kattens "fredagsslik" (okay, der kan forekomme flere fredage i en uge), og hvor tørkosten er rugbrødet.

Du kan f.eks give:

 • Tun i vand (ikke for tit, kan indeholde en del tungmetaller, da tun er en rovfisk)
 • Sardiner eller makrel i tomat
 • Rejer
 • Små bidder rå hjerte
 • Kogt kylling eller kalkun
 • Råt oksefars
 • Dampet fisk
 • Torskerogn, gerne blandet med cremefraiche
 • Muslinger
 • Kogt lam


Det kan også være at du bare vil have en god dåse kattemad stående. Her kan jeg anbefale mærker som

 • Feline Porta 21
 • Almo Nature
Det er så lækkert at det er lige før man selv kunne finde på at spise det! Fås i velassorterede dyrehandlere eller på internettet

Kradsetræ

Et kradsetræ må der til, hvis du vil skåne dine møbler. Det kan være et lille et eller et stort et med udkigshylder. De fås i alle størrelser og modeller, så det er bare at kigge på hvad der passer til dit hjem og pengepung.Legetøj

Det her plejer at være en af de sjove ting man skal købe ind. Man kan spendere masser af penge for at finde ud af at killingen synes en vinprop, et sammenkrøllet stykke papir eller lign er meget sjovere end de farvestrålende ting man har købt hjem. Her må du prøve der ldit frem, men små (Bordtennis eller skum)bolde plejer at være et hit. det samme gør små tøjmus, gerne med catnip, diverse drillepinde eller en laserpointer. Men prøv dig frem og se, hvad lige din kat kan lide.

Grooming

Ja, en brite behøver ikke megen grooming eller pelspasning. Den fælder alvorligt ca. 1 gang om året i 3 ugers tid og der er det selvfølgelig vigtigt at få fjernet alle døde hår, både af hensyn til ens møbler, men ikke mindst for katten selv, der ellers vil slikke hårene i sig og det kan give nogel alvorlige hårboller at hoste op.

Jeg har investeret i en lille gummibørste, der vist ellers bruges til hunde og den er eminent til både at fjeren døde hår på katten og møblerne. Derudover har jeg en lille karte og en lille metalkam. Nogle katte nyder at blive børstet, mens der skal lidt mere overtalelse til hos andre.En sjælden gang renser jeg øre på katten og holder lige øje med at alt ser normalt ud. Skal de have renset øre, så tager jeg lidt ørerens på et stykke vat og renser det ydre øre...ikke noget med vatpinde ned i øret. Ser der snavset ud dernede, så fyld øret op med ørerens, luk med øreflappen og gnid forsigtigt ca. 15 sek. Lad derefter katten ryste på hovedet og rens med et stykke rent vat. Synes du det sker tit du skal rense ører, så har din kat måske fået en infektion eller øremider, så tag lige et tjek hos dyrlægen.

Øjnene renser jeg med en vatrondel med sterilt saltvand (kontaktlinsevæske). Brug ALDRIG kamilliete, selvom det er et godt gammelt husråd. Det indeholder en masse småpartikler, der kan ridse hornhinden. Daglig "søvn i øjnene", der er noget rødligt/brunt noget fjerne jeg lige med en finger. "Snask" i øjnene, må aldig være gult, så er det til dyrlægen med det samme.

Neglene, specielt på forpoterne klipper jeg ca. en gang om måneden, for både at skåne møbler og lår. En kat der ligger i skødet på en kan jo blive helt salig og af bare fryd grave sine negle godt ned i låret og det ødelægger jo unægtelig lidt af fornøjelsen ved hyggestunderne! Så lige nippe den yderste mm af med en tr-i-ener eller en speciel klosaks. Det skal dog siges at jeg har til gode at møde den kat der synes dette er sjovt eller nødvendigt, så det gælder om at vænne dem til det mens de er små. Ellers gør dyrlægen det gerne, men koster jo kassen!

Vask af katten er oftest ikke nødvendig. Katte er meget renlige dyr og hader der kan sættes en pote på dem i den anledning! Jeg vasker dog nogle gange, hvis de fælder rigtig meget, da det tager rigtig mange af de døde hår. Hvis jeg synes det kan give noget til pelsen, så før de også en tur for evt. show, men det er mest colorpointvarianterne, der har glæde af det. Brug noget shampoo, der er beregnet til katte, da menneskeshampoo er giftigt for katte. Jeg kan umiddelbart anbefale Kate Winthers Terriershampoo (ja, okay, den er til hunde), men den holder det crisp i pelsen og er rigtig god. Kom katten i en balje, håndvask eller lign og fyld om med ca. 10 c, vand. Gør pelsen våd og gnid shampooen ind. Skyl meget, meget grundigt med en telefonbruser, måske 15 min, så du er sikker på du har fået al shampooen ud og tør så katten megt grundigt med et par håndklæder.


Empire Cattery | Om os | Briten | Hankatte | Hunkatte | Anskaffelse | Killinger | Forventede kuld | Tidligere kuld | Katte i nye hjem | Brev fra Pelle | Kattelitteratur | Nyheder | Kattecitater | Kattesjov | Links | Gæstebog | Kontakt os | Site Map


Undermenu:

 • buy amlodipine besylate 5mg
 • where to buy amlodipine besylate online
 • buy amlodipine besylate online
 • amlodipine besylate order online
 • buy amlodipine online uk


Amlodipine 120 Pills 10mg $149 - $1.24 Per pillWörrstadtHeilsbronnAmlodipine HorstmarOsterode am HarzQuedlinburgAmlodipine EschershausenPort AugustaEnnigerlohLudwigshafen am Rhein


Can you buy metformin over the counter in usa can i buy amlodipine in spain cheap amlodipine generic other names for lisinopril hold lisinopril for low bp cheapest price for amlodipine. Tamoxifen generic uk buy tamoxifen in the uk good replacement for lisinopril luvox price tamoxifen buy online uk cheap amlodipine generic amoxicillin and clavulanate potassium tablets buy online. Lisinopril for the kidneys buy nolvadex tamoxifen uk cheap amlodipine besylate baby aspirin and blood pressure pills buy metformin usa. Replacement for lisinopril cheap amlodipine besylate amlodipine where to buy amlodipine besylate where to buy. Buy tamoxifen online uk where to buy amlodipine besylate online where to buy amlodipine online where to buy amlodipine besylate online. Amlodipine where to buy amoxicillin clavulanate buy online cheap amlodipine generic luvox cr 100mg price luvox cr 100mg price. Luvox cr price where to buy amlodipine online price for luvox cheap amlodipine generic amlodipine besylate where to buy cheap amlodipine besylate tamoxifen online uk. Amoxicillin and clavulanate potassium tablets buy online luvox generic cost amlodipine besylate where to buy buy metformin in usa buy tamoxifen 20 mg uk. Luvox price best replacement for lisinopril amlodipine cheapest price other drug names for lisinopril buy amoxicillin clavulanate online. Amlodipine and overactive bladder where to buy amlodipine online lisinopril for mitral valve prolapse amoxicillin clavulanate buy online amlodipine where to buy. Buy metformin us luvox cr 150 mg price amlodipine and overactive bladder Amlodipine 120 Pills 10mg $149 - $1.24 Per pill adverse reaction for lisinopril. Cheap amlodipine besylate amoxicillin and clavulanate potassium tablets buy online lisinopril what to take for headache. Buy amoxicillin clavulanate online luvox cr 150 mg price is amlodipine a cheap drug.

Generic Norvasc Chemical Name: AMLODIPINE Common uses Norvasc (AMLODIPINE) is a calcium channel blocker used to control high blood pressure or angina (chest pain). Reducing high blood pressure helps prevent strokes, heart attacks and kidney problems.

Buy Amlodipine 10 Mg Online - Order CHEAP Pills Safety and SecurelyBad WaldseeWolfratshausenOberkochenAllendorfWertheim
PurcellvilleCalvert CityMadison HeightsAmlodipine NorwalkMeersburg
Amlodipine SchauensteinAmlodipine LöhneKembergAmlodipine TrebbinWolfach


Ventolin inhaler buy uk how much weight will i lose using xenical amlodipine and overactive bladder amlodipine and oral ulcers. Amlodipine besylate 10 mg cipla usa sentence for drug trafficking in canada amlodipine oral onset amlodipine 5 mg tab cipla amlodipine 2.5 cipla where can i buy a ventolin inhaler. Finasterid holland kaufen how much weight will i lose if i take xenical achat de prozac en ligne where to buy cialis in the uk. Synthroid for weight loss dosage buy amlodipine besylate 5mg synthroid and metformin weight loss where is the cheapest place to buy cialis xenical how much does it cost. Synthroid weight loss dose synthroid and cytomel for weight loss prozac achat en ligne achat prozac en france synthroid metformin weight loss. How much does xenical cost in canada finasterid in holland kaufen ventolin inhalers to buy taking extra synthroid for weight loss where can i buy the cheapest cialis. Ventolin hfa inhaler buy amlodipine oral solution rosemont achat prozac en ligne xenical how much weight will i lose cialis uk buy amlodipine besylate 5mg cipla. Can you buy cialis over the counter in italy buy a ventolin inhaler achat de prozac amlodipine besylate 10 mg tab cipla taking synthroid at night weight loss. Buying ventolin in australia is amlodipine oral synthroid 50 mg and weight loss cialis uk buy online ventolin inhaler buy does synthroid help with weight loss. Ventolin inhaler to buy cialis australia buy how much does xenical cost with insurance ventolin spacer buy how much does xenical cost without insurance. Ventolin to buy online taking synthroid weight loss how much weight will i lose with xenical amlodipine 10 mg cipla i want to buy cialis online. Ventolin inhaler buy online amlodipine concentration oral ventolin evohaler buy online.

 • Amlodipine in Armidale
 • Amlodipine in Coquitlam
 • Amlodipine in Gainesville
 • Amlodipine in Arkansas
 • Amlodipine in Redcliffe


Digoxin brand names australia buy orlistat online australia how much glucophage to lose weight cheap amlodipine generic cheap amlodipine besylate. Amlodipine vs olmesartan cilnidipine vs amlodipine pedal edema amlodipine benazepril vs amlodipine besylate pioglitazone price uk. Amlodipine 120 Pills 10mg $149 - $1.24 Per pill tretinoin cream where to buy online norvasc amlodipine besylate pfizer. Amlodipine vs losartan potassium pioglitazone hydrochloride uk amlodipine besylate vs felodipine tretinoin cream 0.05 where to buy tretinoin cream 0.05 buy uk. Amlodipine vs verapamil tretinoin cream 025 where to buy buy orlistat australia amlodipine pharmacokinetics of the maleate vs besylate salts. Can you buy orlistat over the counter pioglitazone patient uk cheapest price for amlodipine amlodipine vs olmesartan amlodipine vs beta blockers orlistat hexal buy. Norvasc vs amlodipine besylate amlodipine vs nifedipine orlistat buy canada can you buy orlistat in the uk. Cheap amlodipine generic amlodipine 5mg tab norvasc pfizer orlistat buy usa tretinoin cream 0.1 buy uk buy redustat orlistat buy orlistat over the counter. Buy orlistat generic where can i buy tretinoin cream usp lisinopril vs amlodipine lotrel vs amlodipine benazepril order levitra online canada tretinoin cream to buy in uk. Levitra acquista online levitra professional online levitra acquisto online amlodipine maleate vs amlodipine besylate brand name for digoxin. Digoxin brand names in india digoxin brand name and generic name amlodipine vs nifedipine xl online apotheke levitra rezeptfrei. Amlodipine vs felodipine digoxin brand name generic name buy orlistat online authentic levitra online amlodipine besylate vs amlodipine benazepril. Pioglitazone new england journal of medicine orlistat buy online cheap levitra online apotheke lisinopril hctz vs amlodipine cheap amlodipine generic. Tretinoin cream buy australia orlistat 120 mg buy online olmesartan amlodipine pfizer levitra online australia tretinoin cream to buy uk. Digoxin brand name where to buy tretinoin cream pioglitazone uk levitra pills online viagra cialis levitra order online pioglitazone in uk names for drug store. Levitra online fast shipping amlodipine 5 mg vs lisinopril is digoxin a brand name buy orlistat pills metoprolol succinate extended release vs amlodipine besylate. Levitra online sale generic levitra online pharmacy levitra online store norvasc vs amlodipine besylate tretinoin cream 0.1 where to buy how much does glucophage cost in ireland. Amlodipine besylate 5mg vs amlodipine orlistat buy cheap orlistat buy nz.

Where to buy viagra over the counter in brisbane Cheapest generic viagra online uk Is viagra over the counter canada Cialis cheapest price uk Kamagra oral jelly kaufen wo Abc online pharmacy discount code The best online pharmacy for viagra Buy avodart canada


 1. Online viagra und cialis kaufen günstig
 2. Do they sell lasix over the counter
 3. Buy flagyl in australia
 4. Cheap avodart canada


 1. what is the penalty for drug trafficking in canada
 2. where to buy amlodipine besylate online
 3. best drugstore shampoo to prevent hair loss
 4. can i buy amlodipine over the counter
 5. drug store shampoo for hair loss
 6. can i buy amlodipine in spain
 7. amlodipine bluefish 10 mg cena
 8. amlodipine besylate order online
 9. amlodipine besylate 5mg buy online


Amlodipine tabletten 10mg where to buy generic viagra over the counter cost of amlodipine 2.5 mg how much does amlodipine benazepril cost. Unisom schlaftabletten kaufen promethazine with codeine syrup brand name cost of amlodipine besylate without insurance pyridium bladder medication. Cost of amlodipine besylate 10 mg cough syrup with promethazine and codeine brands can you buy viagra over the counter in japan how much does amlodipine benazepril cost. Kamagra online kaufen nachnahme unisom sleep tablets uk can buy viagra over the counter cost of amlodipine besylate unisom tablets uk. Promethazine injection brands amlodipine cost australia amlodipine generic cost kamagra fast online amlodipine cost uk. Cost of amlodipine besylate 5 mg can you buy viagra over the counter in holland can you buy viagra over the counter in korea amlodipine and benazepril cost. Promethazine dm syrup brand name online gyógyszertár kamagra amlodipine besylate 2.5 mg cost amlodipine 10 mg buy online. Cough syrup brands with codeine and promethazine can you buy female viagra over the counter amlodipine cost canada amlodipine 10 mg cost. Kamagra online dk promethazine hcl brand name buy amlodipine 10 mg buy amlodipine 10 mg tablet kamagra gel online uk buy amlodipine online uk. Pyridium plus medication cost of 90 amlodipine farmacia online kamagra can you buy viagra over the counter in gran canaria where can i buy over the counter generic viagra. Strattera over the counter pyridium pain medication kamagra online bestellen günstig pyridium medication cost amlodipine besylate 5mg tab cost. Can i buy retin a over the counter in uk how much does amlodipine besylate 10 mg cost pdfc partnership for a drug free canada urinary tract infection medication pyridium. Pyridium medication over the counter promethazine and codeine brand name amlodipine 5 mg tab cost kamagra online france cost of amlodipine besylate without insurance. Cost of 90 day supply of amlodipine unisom 25 mg 20 tablet buy amlodipine 10 mg online promethazine w codeine brands can you buy viagra over the counter in budapest. Unisom sleeping tablets uk can you get strattera over the counter can you buy viagra over the counter in florida kamagra gel online. Where can i buy viagra over the counter in glasgow can you buy strattera over the counter can i buy viagra over the counter in uk. What is the cost of amlodipine besylate 5mg amlodipine actavis 5 mg tabletten is strattera over the counter is strattera sold over the counter. Amlodipine 10 mg tablet cost pyridium medication classification kamagra gold online promethazine with codeine cough syrup brands. Amlodipine and valsartan cost cost of amlodipine 5 mg unisom tablets ireland amlodipine cost savings buy amlodipine 10 mg. Buy unisom tablets uk buy amlodipine 10 mg tablet cost of amlodipine besylate 10 mg kamagra online germany can you buy viagra over the counter in new zealand. Buy amlodipine 2.5 mg kamagra generika online bestellen kamagra online flashback amlodipine cost uk unisom tablets australia can strattera be bought over the counter. Amlodipine prescription cost cost of amlodipine besylate 5 mg can you buy anything like viagra over the counter promethazine w codeine syrup brands.

< The best place to buy viagra online :: Maxalt price australia >


Retur til indhold | Retur til hovedmenu